Kérdése van? Hívjon minket:

+36 1 251 9457

Pályázat

PÁLYÁZAT

Kedvezményezett:   INTERWELD TECHNOLÓGIA Kft.

Projekt címe:    Fémmegmunkáló kapacitás bővítés az IWT Kft túrkevei fióktelepén

Szerződött támogatás összege: 17.215.207 Ft

Támogatás intenzitása: 70 %

A fejlesztés célja az Interweld Kft (IWT Kft) fémmegmunkáló kapacitásának bővítése 1 db korszerű Palmary GU 32150 NC palástköszörű gép beszerzésével. A kapacitás bővítés az IWT Kft Szabad Vállalkozási Zónának minősített túrkevei fióktelepén valósul meg. A palástköszörű gép félautomata vezérlésű (NC), mivel az esetek többségében egyedi alkatrészek megmunkálása, újra gyártása válik szükségessé, amely igényli a folyamatos kézi beavatkozási lehetőség biztosítását. A dolgozók több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezért képesek a gépek professzionális működtetésére, nagy hozzáadott értékű, egyedi termékek legyártására is. Az egyedi, nem sorozatgyártási igények teljesítése és a meghibásodás miatti leállási idő csökkentése érdekében akár a megrendelő telephelyén elvégzett javítási, megmunkálási feladatok magas hozzáadott értéket képviselnek és versenyelőnyt jelentenek a konkurenciához képest. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A projekt tényleges megvalósulásának időpontja: 2016.08.11.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-01364

 

 

 


 

 

Technológiai fejlesztés   / 2011 - 2012 /

Az Új Széchenyi Terv, Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro- kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése című pályázat keretén belül új gépek kerültek beszerzésre:

1db D 420 x 1500 DPA típusú egyetemes esztergapad,  valamint 1 db HECHA 30 típusú Dízelüzemű villástargonca.

Az új eszközök gyorsabb-, hatékonyabb munkavégzést eredményeznek a minőség javulása mellett.

Az Európai Unió és a  Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 3 920 000 Ft.

 

 

 

 

Technológiai fejlesztés   / 2009 /

2009. évi eszközbeszerzésünk eredményeként üzembe helyeztünk egy új, CE6280X4000 típusú egyetemes esztergapadot. 

Ez a korszerű konstrukció egyszerű kezelhetőséget, valamint nagy pontosságot biztosít , kiválóan alkalmas kis szériák, illetve egyedi darabok megmunkálására. E tulajdonságainak köszönhetően javul cégünk teljesítménye ezen a területen, emelkedik a minőség színvonala és gyorsulnak a munkafolyamatok.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, a Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése című, GOP-2.1 1/A kódjelű pályázati kiírás keretében valósult meg.

Az Európai Unió és a  Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 5 004 955 Ft.

 

Nemzet fejlesztési ügynökség

 

 

 

Informatikai fejlesztés az INTERWELD TECHNOLÓGIA Kft.-nél

Az Interweld Kft. a GOP-2009 - 2.2.1 kódszámú pályázat keretében valósította meg új vállalatirányítási rendszerének bevezetését.

Projekt címe: Informatikai fejlesztés az INTERWELD TECHNOLÓGIA Kft.-nél

 

A projekt megvalósulásának helyszíne:

INTERWELD TECHNOLÓGIA Kft.

5420 Túrkeve Kinizsi út 49. 

Tel: 06 56 554 324

 

Projekt leírása:

 

Az ÚMFT keretében elnyert pályázati projekt célja, hogy a társaság vállalati és gyártási folyamatainak egységes kezelése érdekében bevezetésre kerüljön az Openbravo vállalatirányítási rendszer. A projekt során végzendő tevékenységek:

Specifikáció, telepítés: A projekt megtervezésének szakasza, eredménye egy adatok nélküli és paraméterezetlen, de működő rendszer, valamint a projekt részletes követelményeit tartalmazó rendszerleírás.

Paraméterezés: A rendszerleírás szerinti beállítások elvégzése. Outputja az adatok nélküli de testreszabott rendszer, illetve ennek átadási jegyzőkönyve.

 

Adatfeltöltés, adattisztítás: A meglevő adataink közül a vevő, marketing, szállítói, termék adatok rendszerbe való felvitele, a duplikációk, elgépelések okozta adattöbbszörözések, nem használatos anyagok és termékek kitakarítása. Output: Átadás-átvételi jegyzőkönyv.

Oktatás: A felhasználók képzése a rendszer használatára. Tesztrendszer használatának lehetővé tétele. Output: Oktatást igazolói jegyzőkönyv.

Tesztelés: Az elkészült modulok projekt alatti, illetve a teljes rendszer éles indulás előtti tesztelése. Outputok: Tesztjegyzőkönyvek.

Éles indulás: Az éles indulást közvetlenül megelőző időszak bugfixei, javításai és kiegészítő fejlesztései tartoznak ehhez a fázishoz. Output: Átadás-átvételi jegyzőkönyv.

 

A beszerzendő rendszerrel kapcsolatos főbb céljaink, hogy egyrészt könnyebbé és összehangoltabbá tegyük munkánkat a projektmenedzsment, gyártás, beszerzési/raktározási, területeken a jobb vevőkiszolgálás érdekében, javítsuk a vevőkiszolgálás minőségét az interneten keresztül történő értékesítés lehetőségének biztosításával. Az egyes modulokat a megfelelő területeken dolgozó kollégák fogják használni.

Megítélt támogatás:   5 592 500,-Ft

Elfogadott projekt összköltség:   11 185 000,-Ft

Finanszírozás:

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Köztársaság költségvetése társfinanszírozásban került támogatásra az ÚMFT illetve az ÚSZT keretén belül.

 

A támogatásban közreműködő szervezet: 

 

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 

1539 Budapest, Postafiók 684.

www.magzrt.hu

 

 

NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség                

1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.

E-mail: nfu@nfu.gov.hu

 

 

 

A pályázatot kiíró szervezet:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség: www.nfu.hu 

 

A pályázat irányító hatósága: 

Gazdaságfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága (GOP IH); Nemzeti

Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Operatív Programok Irányító

Hatóság: www.nfu.hu